ESPECTADOR/A DE LA SETMANA

SETMANA del 9 al 15 de DESEMBRE de 2019 

PATRICIA JIMÉNEZ

“Sóc la Patricia Jiménez. Tinc 39 anys i sóc professora d´anglès. M´encanta el ritual d´anar al cinema: fer un tallat abans d´entrar, comprar l´entrada, parlar amb la persona de la taquilla... i finalment gaudir de la pel·lícula. I com si fos un ritual també, a la sortida s´ha de comentar el que has vist... amb qui hagis anat, amb el personal del cinema o amb la gent del vostre grup de whats dels filmlovers”

“Vaig conèixer les vostres sales al poc d´obrir. Però després vaig estar una temporada fora de Lleida i no va ser fins a partir del 2012, quan vaig tornar a la ciutat, que les freqüento a raó

d´una o dues vegades a la setmana. Bé, això fins fa poquetes setmanes, perquè ara he tingut un petitet i l´únic que em queda és l´opció de les sessions de Baby-Cinema que esporàdicament feu els dissabtes al matí”

"Del vostre servei m´agrada el tracte que doneu, molt proper i familiar. També el tamany de les sales està molt bé, perquè dóna molt caliu. I la programació, és clar: el cinema d´autor, molt cinema europeu, i, especialment, la possibilitat de veure pel·lícules en versió original. En aquesta vessant heu estat pioners”

"Vaig començar a anar al cinema a Fraga, quan tenia 7 ó 8 anys, amb els meus pares, que eren molt cinèfils. Ells ens van inculcar l´amor pel cinema al meu germà i a mi. Els hi agradava molt el ritual d´anar-hi i comentar la pel·licula en família. Quan tenia uns 10 anys ja vaig començar a anar-hi amb els meus amics. D´aquella època recordo LA HISTORIA INTERMINABLE o LOS GOONIES”

"Recordo molts moments de diferents pel·lícules que m´han impactat. Recentment, CLIMAX d´en Gaspar Noé. També em van emocionar LEAN ON PETE i THE RIDER. I si ens anem uns quants anys cap endarrere, recordo amb carinyo la trilogia de ANTES DEL AMANECER, amb la Julie Delpy i l´Ethan Hawke”

GRÀCIES PER TOT, PATRICIA!

ENS VEIEM AL CINEMA!

ESPECTADOR/ESPECTADORA DE LA SETMANA ANTERIORS >>>

>> MANOLETA CASTELLS (Setmana del 16 al 22 de Setembre de 2019) (Veure Manoleta)

>> ARACELI ROYO (Setmana del 23 al 29 de Setembre de 2019) (Veure Araceli)

>> MACIÀ PELEGRÍ (Setmana del 30 de Setembre al 6 d´Octubre de 2019) (Veure Macià)

>> JORDI REXACH (Setmana del 7 al 13 d´Octubre de 2019) (Veure Jordi)

>> MIREIA GUIVERNAU (Setmana del 14 al 20 d´Octubre de 2019) (Veure Mireia)

>> ARNAU BOCES (Setmana del 21 al 27 d´Octubre de 2019) (Veure Arnau)

>> TONI FOLGUERA (Setmana del 28 d´Octubre al 3 de Novembre de 2019) (Veure Toni)

>> IMMA PERERA (Setmana del 4 al 10 de Novembre de 2019) (Veure Imma)

>> CARMEN GARCÍA (Setmana de l´11 al 17 de Novembre de 2019) (Veure Carmen)

>> EMÍLIA FRAILE (Setmana del 18 al 24 de Novembre de 2019) (Veure Emília)

>> CARME MARCO (Setmana del 25 de Novembre a l´1 de Desembre de 2019) (Veure Carme)

>> ISABEL ALTEMIR (Setmana del 2 al 8 de Desembre de 2019) (Veure Isabel)