ESPECTADOR/A DE LA SETMANA

SETMANA de l´11 al 17 de NOVEMBRE de 2019 

CARMEN GARCÍA

“Sóc la Carmen García. Tinc 70 anys. Sóc de Còrdova i vaig arribar a Lleida als 24 anys. Sóc Llicenciada en Dret però he treballat gairebé tota la meva vida com a administrativa i en el món de les gestories. Estic jubilada, encara que em sembla que treballo més ara que abans. No paro!

Vinc a les vostres sales 2 ó 3 cops a la setmana, i si la graella és més interessant

de l´habitual, vinc gairebé cada dia” 

“Anar al cinema és el que més m´agrada en aquesta vida. I l´Screenbox és perfecte perquè ho tenim a prop i les pel·lícules es veuen i s´escolten molt bé. També per l´assessorament que doneu els que hi treballeu aquí. A més, faig un taller de cinema i a les vostres sales trobo moltes persones de les que hi participen i podem intercanviar opinions

“Els meus pares eren uns bojos del cinema. A Còrdova, al ´cine de verano´, que era un cinema a l´aire lliure, hi anaven cada nit durant les vacances i nosaltres els acompanyàvem. Però els primers records que tinc d´anar al cinema són d´un any que estiuejàvem a Los Boliches, un poble de Màlaga. Anàvem caminant fins a Fuengirola cada nit per anar al cinema!

“La primera pel·lícula que vaig veure, i que recordo perfectament, va ser Niágara del Henry Hathaway. Jo tenia uns 7 ó 8 anys. Em va impactar una escena en la que un dels personatges trenca un disc i es fa un tall al braç. I també una altra on la Marilyn Monroe s´amaga en una cova darrera les catarates. De les infantils, les primeres van ser Alicia en el País de las Maravillas i Fantasía"

“Tinc pel·lícules de les que guardo un bon record tot i que no siguin massa bones. Però les recordo perquè m´han influenciat a la vida. Una d´elles és La Mujer Más Guapa Del Mundo, amb la Gina Lollobrigida i el Vittorio Gassman. És la història sobre una cantant, la Lina Cavallieri. Va ser la pel·lícula que va fer que m´agradés la música. Em va impactar el moment en el que durant la interpretació de l´Òpera Tosca, un dels personatges ha de matar un altre, però en lloc de matar-lo ficcionadament, el mata de veritat"

GRÀCIES PER TOT, CARMEN!

ENS VEIEM AL CINEMA!