ESPECTADOR/A DE LA SETMANA

SETMANA del 18 al 24 de NOVEMBRE de 2019 

EMILIA FRAILE

“Sóc l´Emília Fraile. Tinc 53 anys. M´encanta el cinema. Estic informada de totes les pel·lícules que s´estrenen i de les crítiques que surten als mitjans. Habitualment hi vaig una o dues vegades a la setmana, normalment en diumenge, i algun cop el dia de l´espectador. He tingut èpoques en les que hi anava menys per falta de temps, però ara hi vaig amb freqüència. Conec les vostres sales des de que es van obrir”

"L´Screenbox m´agrada perquè és a prop de casa, teniu en compte el cinema d´autor i perquè feu pel·lícules en versió original. Estudio idiomes i és interessant escoltar-los després en una sala de cinema, sobre tot l´italià! I com a curiositat, encara que no les entengui, m´agrada molt veure pel·lícules nòrdiques en versió original perquè

m´agrada la sonoritat de les seves llengües" 

"Quan vas descobrir que t´agradava el cinema? Recordes la primera pel·lícula que vas veure? Sempre m´ha agradat el cinema. De petita, al poble, ja hi anava sovint. Els diumenges compràvem algunes llaminadures per menjar i després anàvem al cinema. D´aquella època recordo haver vist GREASE" 

"Tens algun record especial d´alguna pel·lícula? Sí, de EL CAZADOR, perquè reflexiona molt bé sobre la seva època.

M´agraden molt les pel·lícules que tracten temes relacionats amb els països de l´Est i amb la Guerra Freda. I també les de la màfia, o més genèricament, totes les que podem considerar com a cinema negre"

GRÀCIES PER TOT, EMÍLIA!

ENS VEIEM AL CINEMA!