ESPECTADOR/A DE LA SETMANA

SETMANA del 30 de DESEMBRE de 2019 al 5 de GENER de 2020 

ERNEST CÉSPEDES

“Sóc l´Ernest i tinc 56 anys. Vaig al cinema com el que va a un gran esdeveniment. Entrar en una sala fosca on s´atura el temps, viatjar per històries que t´expliquen uns altres, riure, plorar, reflexionar, sentir, emocionar-se... Anar al cinema és un acte que commou i humanitza, i sempre entro en una sala amb l´il·lusió de no saber què em trobaré, i amb aquella sensació de descobrir si em sorprenen”

“Vaig conèixer les vostres sales des de la inauguració. El meu interès pel cinema, la proposta que oferiu, i el fet de tenir el meu domicili a prop, m´ha permès seguir la vostra presència i la vostra evolució. Procuro venir dos o tres cops a la setmana, encara que si fos amo del meu temps vindria cada dia sense problemes. Per mi, anar al cinema és una necessitat per satisfer la meva quotidianitat”

“De jove mirava el cinema com una eina de pur entreteniment. Et fas gran i entens que és un instrument cultural molt potent, capaç de dinamitzar l´oci d´una ciutat, i capaç de transformar les persones i la societat perquè ajuda a endinsar-se en la part profunda de l´ésser humà”

“Les vostres sales són, per damunt de tot, acollidores. Et fan sentir com a casa... com si fos una projecció privada a casa teva envoltat de gent predisposada a emocionar-se i a gaudir en complicitat de la màgia del cinema”

"Records en tinc molts... Les sessions matinals al Cinema Viñes, les pel·lis de romans al Col·legi Maristes, els plànols censurats, anar amb els companys per intentar veure pel·lis que no eren de la nostra edat... I també la Mia Farrow a LA ROSA PÚRPURA DE EL CAIRO, quan per ella submergir-se en una sala de cinema acaba sent el millor antidepressiu" 

GRÀCIES PER TOT, ERNEST!

ENS VEIEM AL CINEMA!