ESPECTADOR/A DE LA SETMANA

SETMANA del 13 al 19 de GENER de 2020 

PILAR LÓPEZ i TOLOSANA

“Sóc la Pilar López. Tinc 42 anys i sóc administrativa. Visc al barri des dels 18 anys. Així que recordo perfectament quan es va obrir el vostre local, la cafeteria, el cinema... Vaig a les vostres sales des dels inicis i les freqüento 3 ó 4 cops a la setmana. M´agrada anar els caps de setmana pel matí i els dies laborables per la tarda”

“El que més m´agrada del que oferiu és la varietat en pel·lícules europees, asiàtiques i en films d´autor que no formen part del circuit comercial. Que les proposeu també en versió original, per mi és fantàstic. I després també està la calidesa del personal que hi treballeu, la proximitat que teniu amb l´espectador i la intimitat de les vostres sales”

“Per motius laborals dels meus pares, em vaig criar en un poble de Tarragona on no hi havia cap sala de cinema. Per veure una pel·lícula teníem que fer una petita excursió familiar en cotxe. I així va ser com vaig veure la primera pel·li que recordo: FANTASIA de Disney. Tenia 7 ó 8 anys”

“L´escena que no pararia de veure mai seria la d´en Gene Kelly ballant sota la pluja en CANTANT SOTA LA PLUJA. Un altre moment memorable per mi és quan l´Scarlett jura amb el rave a la mà que mai tornarà a passar gana a ALLÒ QUE EL VENT S´ENDUGUÉ”

GRÀCIES PER TOT, PILAR!

ENS VEIEM AL CINEMA!